Send trygt pakker – nationalt og internationalt

18 september 2017 Astrid Pedersen
Send trygt pakker - nationalt og internationalt

Som ejer af en webshop eller en fysisk forretning, som servicerer kunderne ved at sende deres varer til dem som pakke forsendelser, er det vigtigt, at pakkerne kommer frem til tiden. Samtidig er det også vigtigt, at indholdet af pakkerne er intakt, og at de fragt omkostninger, du har oplyst i dine betingelser, står til troende, så hverken du eller kunden bliver præsenteret for ekstra gebyrer eller andre uventede udgifter i forbindelse med afsendelse og modtagelse af pakken. Og det absolutte mareridts scenarie er, at pakken ikke når frem til afsender – og at fragtfirmaet fraskriver sig ansvaret for pakken. Dette vil smitte af på dit gode omdømme som virksomhed, og kunderne vil tøve med at bestille varer hos dig. Derfor er det vigtigt, at du vælger dit fragtfirma med omhu, og med størst mulig hensyntagen til fragt tider og -omkostninger samt sporbarhed af forsendelsen.

Der findes mange operatører på det danske marked, som kan hjælpe dig med at sende din pakke, såvel inden- som udenrigs. Hvis du ofte sender pakker uden for EU, og måske endda til oversøiske lande, er det en god idé at vælge et fragtfirma, som har gennemsigte omkostninger og en garanti for, at de vælger den mest optimale løsning for netop din forsendelse under hensyntagen til forsendelsens art. Fragt over lange afstande kan være en omstændelig affære, og forsendelsen skal ofte igennem mange led førend den når frem til sin destination. Derfor er det tillige en god idé at vælge et fragtfirma, som tilbyder et brugervenlig og overskueligt tracking system, hvor du kan følge din forsendelse på hele dens lange rejse og blive informeret om eventuelle ændringer af forventet leveringstid.

Hvis du er på udkig efter et sådant fragtfirma, kan du med fordel klikke ind på pakke.dk og læse mere om sikker fragt til tiden

 

Flere Nyheder