Hvor skal man gemme nøglen til de døre?

10 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du venter besøg fra nogle, der skal hjem til dig, men du er ikke hjemme på samme tid, og du har ikke haft tid til at give nøglen til de besøgende, der skal gennem din nye hoveddør fra Klarvinduer.no.

Så du har besluttet at lave den gamle finte med at gemme nøglen et sted ved huset, der som regel er tæt på hoveddøren, så man ikke ligefrem skal hen i en længere forklaring med, hvor nøglen er, eller man bliver nødt til at lave et kort til folk med flere stadier, de skal igennem, førend man kan finde nøglen.

Der er dog nogle muligheder, der er bedre end andre, og det er dem, som vi skal se på i denne sammenhæng, så du ved, hvad du skal vælge af gemmemetode næste gang til nøglen.

For det er for det første ikke smart at gemme den under dørmåtten, for det er det første sted, en indbrudstyv vil kigge rundt, også selvom nøglen ikke skal ligge der særligt længe.

image

Der er egnede steder at gemme nøglen til døre

Det er bedre at finde et spidsfindigt sted tæt på hoveddøren, som man let kan finde frem til, når man først ved, hvor man skal lede, men som ville kræve tid, hvis man ikke vidste, hvor man skulle lede.

Det kan være i en blomsterkrukke ud af mange, eller man har gemt den i et hjørne af ens indkørslen, hvor man lige ved, hvor man skal gå hen.

Der er også det med, at man kan få en falsk sten, som der er et hulrum til at gemme ens nøgle i, men mange kan gå forbi den uden at vide, at nøglen var her.

Så bliver man nødt til at markere den, så folk ved, det er her, hvor nøglen er – og så ryger pointen jo med at gemme nøglen.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse din guide

24 august 2015

Bedemand i Odense

24 august 2015

En smuk afsked