Hvad laver en erhvervsadvokat

05 april 2020 Lotte Hindsberg
Hvad laver en erhvervsadvokat

En erhvervsadvokat laver en bred række af opgaver, der alle har til formål at hjælpe en virksomhed. Det kan være alt fra stiftelse, samt råd og vejledning af en virksomhed, til incasso, kontrakter til personale og leverandører til, hvis du har problemer med likviditet og måske bliver nød til at lukke forretningen. Det kan også være rådgivning indenfor markedsføringsloven, som er en stor og kompleks lov, hvor man hurtig kan rode sig ud i noget der kan ende med at koste mange penge , hvis man ikke har helt styr på hvad der er lovligt og hvad der ikke er. Det kunne f.eks. være https://www.holst-law.com/forretningsomr%C3%A5der/selskabsret-og-erhvervsret.aspx

Hjælp til stiftelse af virksomhed

Hvis du overvejer at stifte et selskab, kan det være en god ide at få rådgivning af en erhvervsadvokat, til hvilken selskabsform der er mest hensigtsmæssigt til den type firma du gerne vil have. F.eks. kan det være en fordel at stifte et holdingselskab, samtidig med at du stifter et ApS eller et A/S. Det er muligt at stifte både et holdingselskab og et driftselskab for de samme penge, men det skal ske på samme tidspunkt. Hvis du vælger med at stifte holdingselskabet, er det vigtigt at erhvervsadvokaten oplyser dig om de skattemæssige konsekvenser det kan have.

Hjælp til at kende markedsføringsloven

Som virksomhedsejer især i starten skal man kende til alt selv. Det siger sig selv at det kan blive svært om ikke umuligt. Derfor er det vigtigt at vide hvor man skal hente hjælp udefra og hvor man kan klare sig selv. Et sted hvor det godt kan betale sig at søge eksperthjælp er markedsføringsloven. Udover at den er kompleks, kan din virksomhed ikke alene risikere at miste mange penge, men det kan også gå ud over jeres image. Den tid du skal bruge på at lære loven, kunne du bruge på at sælge og finde nye kunder. 

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse din guide

24 august 2015

Bedemand i Odense

24 august 2015

En smuk afsked