Gå trygt til professionel akupunktør i Valby

03 marts 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du er sygemeldt med stress eller kæmper med en autoimmun lidelse bør du altid følge lægens råd omkring konventionel medicinsk eller terapeutisk behandling. Men det er samtidig en rigtig god idé at supplere denne med alternativ behandling som for eksempel akupunktur – som vi kommer lidt nærmere ind på herunder.

Akupunktur mod stress

Det er populært, og faktisk også anbefalelsesværdigt, at tilføje akupunktur til de behandlinger du skal gennemgå i forbindelse med et stress forløb.

Når du benytter akupunktur som et supplement til din stress terapi vil denne have langt højere effekt. Med akupunktur kan du nemlig genskabe kroppens naturlige balance og samtidig lægge en dæmper på de ubehagelige stress symptomer.

Akupunktør Valby

Allerede efter få behandling med akupunktur kan du mærke de velgørende virkninger i din krop og i dit sind. Samtidig kan du med akupunktur opnå en bedre nattesøvn, med mere overskud i dagligdagen og et højere energi niveau til følge. Din krop vil få nemmere ved at hele sig selv, og dermed opnå den styrke der skal til for at komme helskindet ud af stress.

Behandling af inflammatoriske lidelser med akupunktur

Akupunktur har desuden vist sig endog særdeles virkningsfuld i forbindelse med behandling af diverse autoimmune dårligdomme. Med akupunktur kan du fremme såvel stofskiftet som blod cirkulationen og hele kroppens naturlige kredsløb. Det betyder at affaldsstoffer kan renses ud af kroppen hurtigere og på mere effektiv vis.

Mange patienter med Morbus Crohn, Colitis Ulcerosa, IBS (Irritated Bowel Syndrome) og lignende autoimmune lidelser i mave og tarm systemet beretter om næsten øjeblikkelig lindring ved behandling med akupunktur. Og det samme gælder for såvel gigt og psoriasis patienter som allergikere og mennesker der døjer med lupus.

Find din akupunkturklinik i Valby

På Søndre Fasanvej finder du Akupunktur Klinik – en professionel klinik for akupunktur i Valby. Du kan læse mere, og bestille tid online via hjemmesiden https://aku-punkturklinik.dk/.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse din guide

24 august 2015

Bedemand i Odense

24 august 2015

En smuk afsked