Find lækre brugte biler fra de bedste mærker online

By | 11. april 2019

Er familien kommet i en situation, hvor det er nødvendigt at udvide bilparken med endnu et eksemplar, Er du sikkert allerede i fuld gang med at planlægge dit næste køb af bil. Det er altid meget spændende at købe ny bil, og det ved bilproducenterne udmærket godt. Gennem glitrende reklamer i såvel blade og brochurer som på tv søger de at lokke dig til at købe den sidste nye model, som er udstyret med de fedeste features og state of the art ekstra udstyr, som du absolut ikke kan klare dig foruden.

Men du bør tænke dig rigtig godt om, førend du investerer i en fabriksny bil. De færreste har brug for en helt ny bil – og selv om det er fantastisk lækkert at trille rundt i den nyeste model, varer glæden kort. En ny bil mister sin værdi temmelig hurtigt. Og da de fleste er nødt til at gældsætte sig for at kunne finansiere køb af ny bil, vil du hurtigt opdage, at du slet ikke fik nok for pengene.

Køb brugt bil i stedet for ny – det betaler sig

Da en ny bil mister over halvdelen af sin nyværdi inden for de første tre år, vil du kunne gøre et øgte kup på brugtvognsmarkedet. De biler, som var nye og hotte for blot få år siden, vil du nu kunne få for en brøkdel af nyprisen. Og der behøver ikke at være tale om en totalt nedslidt gammel spand, når du køber din nye bil brugt.

Mange leasingselskaber vælger for eksempel at sælge deres biler mens de er forholdsvis nye af dato, og ikke har så mange kilometer på bagen. Du kan, med andre ord, sagtens finde en virkelig god, brugt bil, når du vælger at købe den hos en autoriseret forhandler. Find et stort udvalg af brugte biler på biltorvet.dk