Et barn kan få hele dagen til at gå i en husseng

23 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Normalt siger man jo, at børn ikke skal sove hele dagen væk, men det er mere teenagere, som man skal holde øje med, da de godt kan blive dvaske og indadvendte, så de tilbringer hele dagen på deres værelse.

Men de små børn har man netop svært ved at få i seng, så man udmatter dem hele dagen med aktiviteter og andre lege, så man håber, de næsten falder i søvn af sig selv, når det bliver aften.

Man indser dog, at de har mere energi end os andre, så man må hurtigt give op på at udmatte, eller også lader de hurtigt op på energi igen.

Så spørger de, hvad man nu skal lave, for de keder sig med deres legetøj, og der er ikke andre, der har tid til at lege, og man er lidt modstander af, at så små børn skal have elektroniske virkemidler for at være optaget af noget.

hussenge

Hussengene bliver stedet, hvor man finder børnene

Desuden vil man gerne have, at de bruger deres egen fantasi, end at der er nogle digitale enheder, som der skal fortælle dem, hvordan de skal lege.

Og det er generelt svært at få børnene til at gå i seng, for de er bange for, at de går glip af noget, når de sover, fordi de voksne bliver vågne.

Men tit er det jo noget med, at de voksne har brug for tid til dem selv, hvor der ikke er børn, de skal holde fokus på, og hvor der er mulighed for lidt voksentid.

Du kan komme både det problem til livs med at få dem ind i deres værelse og i seng, og at de bruger deres fantasi selv, ved at du investerer i en husseng til dem: https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge/hussenge/ 

Pludselig bliver det svært at få børnene til at være sammen med jer, når de kan have det så sjovt i deres egen seng.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse din guide

24 august 2015

Bedemand i Odense

24 august 2015

En smuk afsked